P4 Extra 9 november

Programmet idag handlar om vad man får och inte får säga i en predikan. Idag tar Högsta domstolen upp fallet med pastor Åke Green som kallade homosexuella för en cancersvulst. (Efter 13.00)

I Uppsala tingsrätt inleddes idag rättegången mot två av medlemmarna i knutbyförsamlingen som misstänks ha misshandlat en skolpojke. (EFter 14.30)

I Frankrike har det varit kravaller varje natt i snart två veckor. Anders Hellner från utrikespolitiska institutet berättar varför det här händer just där just nu. (Efter 13.00)

Hur mycket tänker du på vad det är för stoppning i soffan du köper och hur mycket brandfarlig plast det är i den där läckra TV:n som du vill ha? Våra hem blir alltmer lättantändliga. (Efter 13.30)

Ikväll har filmen om Lasermannen premiär, journalisten Gellert Tamas berättar om sina möten med John Ausonius. (Efter 14.30)

Och Owe Thörnqvist som är ute på turné kommer förbi studion och berättar om sin nya skiva. Han spelar in gamla låtar igen med hjälp av bland andra medlemmar ur hårdrocksbandet Hammerfall. (Efter 14.00)

Alltihop i P4 Extra, med Christer Engqvist i studion.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".