P4 Extra 17 november

I Malmö håller den största knarkhärvan i stadens historia på att nystas upp. Omkring 100 personer misstänks för knarkbrott och många är under 18 år. (Efter 13.00)

Doften av nybryggt kaffe ligger tung här i Radiohuset efter lunchen. Kaffe både doftar och smakar gott, men hur många tänker på vad som händer med kaffet innan det kommer hit till Sverige?
Slavarbete och odlingsmetoder som skadar miljön kan vara verkligheten bakom din kopp java, visar en rapport från Swedwatch. (Efter 13.00)

Hovrätten sänkt skadeståndet för en 14-årig flicka som våldtagits - kränkningen var mindre än vid en våldtäkt mot en vuxen. Hör hovrättsrådet Erica Hemtke i dagens P4 Extra, och BRIS kommentar till domen. (Efter 13.30)

Rättegången i muthärvan kring Systembolaget pågår för fullt i Stockholms Tingsrätt. Men vad är det som gör att folk fifflar och kan vem som helst bli en fifflare? (Efter 13.30)

Sveriges Television har fått en ny nöjeschef. Peter Nyrén heter han och han kommer till studion och berättar om vad han ska göra med dina TV-kvällar. (Efter 14.00)

Så möter du en glamourös klädskapare vars dyraste klänning såldes för 200 000 kronor. Lars Wallin firar 15 år som designer, vi har träffat honom. (Efter 14.30)

I dagens P4 Extra ska du också få lära dig att gammal kärlek rostar aldrig - man kan slå till och bli man och fru, fast man är över 90... (EFter 13.30)

Programledare idag är Håkan Eng.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".