P4 Extra 24 november

Svenska spel har fått regeringens tillåtelse att starta pokerspel på nätet. Vd:n för spelföretaget jublar, medan Spelberoendes riksförbund är kritiska. (Efter 13.00)

En nya hovrättsdom sänkte både straffet och skadeståndet för en man som utnyttjat en fyraåring sexuellt. Anledningen är att flickan sov och därför inte blivit kränkt. Men hur påverkas ett sovande barn av ett övergrepp - Rädda barnens psykolog komemr till studion. (Efter 13.00)

I Norge gläds oljebolagen åt de höga priserna, vi har besökt två raffinaderier som går för högtryck. (Efter 13.30)

Sveriges mest kände gitarrist Janne Schaffer kommer med en ny skiva och åker på turné. Idag hälsar han på hos P4 Extra. (Efter 14.00)

I Danmark har råttgiftet slutat bita på råttorna. De har blivit resistenta. Hur ska man då bli av med dem? Tänk som en råtta, säger en av bekämparna som kommer hit. (Efter 13.30)

Våld mot kvinnor i hemmet är ett större hälsoproblem än man tidigare trott. Det visar en stor världsomspännande studie från WHO. (Efter 14.30)

Dessutom hör du vardagshjälten Masoud Garakoei som anmälde den kriminella organisationen Bandidos för utpressningen. Han vågade anmäla, men tycker att priset blev högt.

Alltihop i P4 Extra, som idag leds av Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".