P4 Extra 8 december

När fiskaren Björn Svensson i Göteborg kom in till hamn i natt visade det sig att den stora konstiga klump som fastnat i deras trål var en mina från andra världskriget. Under natten och morgonen var halva stan avspärrad. Du får senaste nytt om vad som händer i Göteborg först i P4 Extra. (Efter 13.00)

Det dyker upp oönskat järnskrot på andra ställen också. För om du köpte irländsk köttfärs på COOP igår, så ska du se upp. I färsen kan det finnas metalldelar från en köttkvarn som gått sönder. (Efter 13.00)

Vi bjuder på irländskt lammkött också. Två av killarna i Westlife kommer hit och berättar om deras nya skiva. (Efter 14.00)

Idag är det 25 år sedan mordet på John Lennon och utanför hans hus i New York samlas människor för att hedra hans minne. Det ska vi göra härifrån studion också, tillsammans med Stefan Wermelin och Lars Gunnar Nilsson som var med och gjorde minnesprogrammet i Sveriges Radio då dödsbudet kom. (Efter 13.30)

I Hudiksvall gör Glada Hudik-teatern succé med sin Elvis-föreställning, framförd av skådespelare som är utvecklingsstörda eller har andra funktionshinder. Teaterns framgångar har gjort att kommunen inte har några problem att rekrytera personal till omsorgen. (Efter 13.30)

Musiktidningen OKEJ har skildrat pop- och rockstjärnors liv, hem och turnéer. I 25 år har Anders Tengner varit mannen bakom OKEJ, men nu ska han sluta. (Efter 14.30)

P4 Extra med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".