P4 Extra 20 december

Expressen ber nu om ursäkt för att de felaktigt skrev att skådespelaren Mikael Persbrandt var akut alkoholförgiftad och intagen på behandlingshem. Men trots ursäkten tänker Persbrandt stämma Expressen.
Får tidningarna hitta på vad som helst om en person bara för att det handlar om en kändis? Kändisreportern Daniel Nyhlén och ledarskribenten Hanne Kjöller diskuterar. (Efter 13.00)

Anställda på Migrationsverket i Solna firade att en asylsökande familj hade avvisats med att dricka champange. Hör Migrationsverkets chef i dagens program. (Efter 13.00)

Överallt sitter de, på tåget, i busskön och på caféer - deckarfansen med sina böcker. I dagens P4 Extra ska vi ta en titt på en litterär genre som sägs spegla sin samtid bättre än andra, och så möter du Camilla Läckberg vars deckare nu ska bli TV-serie. (Efter 14.00)

Vi får en rapport från New York där en strejk i tunnelbanan hotar att lamslå hela stan. (Efter 14.30)

Idag blir riktig julstämning i programmet när Lena Willemark och Ale Möller kommer till studion. Du kommer att kunna känna doften av saftglögg tränga ut genom högtalarna! (Efter 14.30)

De slår till när ingen ser på, gärna i skydd av mörkret smyger de sig in i trädgårdar och slår sen till blixtsnabbt! Innan någon har märkt något har ännu en familj har blivit av med sin trädgårdstomte. Kvar ligger bara ett brev från Trädgårdstomtarnas befrielsefront. (Efter 14.30)

Dagens programledare är Håkan Eng.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".