P4 Extra 29 december

En ny medicin kan göra att förlossningstiden i stort sett halveras. Än så länge är detta bara på försöksstadiet, men redan om några år hoppas forskarna kunna förkorta förlossningarna med flera timmar. (efter 13:30)

Förra veckan slog polisen till mot flera svenska fiskhandlare som misstänks för att ha sålt illegal rysk kaviar. Det är ett led i försöken att rädda stören - den fisk som rommen kommer från. (efter 13:00)

SEX SÄLJER! Men en ny undersökning, gjord bland 700 gymnasieungdomar visar att många reagerar negativt på sex i reklamen. (efter 13:30)

Christian Peacemaker Team finns på flera oroliga ställen i världen. I P4 Extra idag möter du 77-årige John som är fredaktivist på Västbanken. (efter 13:30)

Det snöoväder som natten till torsdagen drog in över södra Sverige blev mindre dramatiskt än befarat. SMHI varnar dock för fortsatt kraftigt snöfall. I dagens P4 Extra fortsätter vi följa ovädrets framfart. (efter 14:00)

Nidbilder, rasistiska texter på toaletter och ett företag som behandlar anställda med invandrarbakgrund illa. Så beskrivs ICA:s varulager i Kungälv av 16 personer med invandrarbakgrund som kontaktat Antidiskrimineringsbyrån i Göteborg för att få hjälp. (efter 14:30)

Så tar vi en titt i Sveriges Radios arkiv tillsammans med Claes-Johan Larsson från SR Minnen. ”Ring klocka ring”... (efter 14:30)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".