P4 Extra 4 januari

Hur säkert är det att göra bankärenden eller handla på internet? En man upptäckte i mellandagarna att lönekontot var länsat och aktierna sålda och en tågresenär såg att hon blivit debiterad på 6500 kr, för tågbiljetter hon aldrig köpt. Kommissarien på it-brottsroteln berättar hur du skyddar dina pengar (13.00).

Sjukvården i Skåne vill undersöka en alternativ metod att behandla pisksnärtsskador. 10 personer ska opereras i USA och resultatet ska sedan följas upp hemma i Sverige (13.20)

Att stamma kan kännas som ett oöverkommligt problem. En kille som stammar tog provade en metod som går ut på att utsätta sig för det som är jobbigt. Varje morgon lyfte han luren och pratade med okända människor (13.30).

Jenny Lindahl Persson ska leda vänsterpartiets kampanj inför valet. Hör vad hon tycker att vänstern bör göra för att lyckas (14.00).

Spela inte förälder utan var dig själv, det tycker danske familjeterapeuten och författaren Jesper Juul, nu aktuell med boken ”Den heter Livet i familjen - det viktiga samspelet” (14.15).

Hemlige subcomendante Marcos iär ute på kampanj inför presidentvalet i Mexico i juli. Karolina Poppio, som bott i Mexico i 14 år, försöker ge en bild av honom (14.30).

Vi minns vårt första P4 Extra år. I tillbakablicken hör du premiärlejonet Alice Timmander (14.45).

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".