P4 Extra 12 januari

Inför valet i höst behövs det fler livvakter än tidigare. Så därför har SÄPO börjat nyrekrytera. (Efter 13.30) 

Polisen misstänker att kinesiska kriminella nätverk i Sverige smugglar människor, har illegala spelklubbar och bedriver beskydddarverksamhet. Men det är svårt för polisen att få fast dem. (Efter 13.00)

I Turkiet masslaktas fåglar i panik för att förhindra att fågelinfluensan sprids ytterligare. Du hör en direktrapport från vår utsände på plats. (Efter 13.00)

I februari ska konstitutionsutskottet förhöra regeringen om hur den hanterade tsunamikatastrofen. Nu samlas den borgerliga alliansen för att snacka ihop sig så att de kan få ut så mycket som möjligt av när regeringen sätts på pottkanten. (Efter 14.30)

Dessutom ska vi till Karlskrona där det inte verkar finnas några skrupler för hur tidigt man kan börja äta semlor. (Efter 14.00)

Du hör också om mannen som snattade en mazarin och har åtalats och krävs på 8 kronor i skadestånd. (Efter 14.00)

Länsmuseet i Jönköping har valt att censurera en tavla. Det var för mycket naket på den, men konstnären protesterar. (Efter 14.00)

Vad som krävs för att bli en ny operastjärna och kanske till och med en ny La Nilsson. Vi söker svar hos en professor på Operahögskolan. (Efter 14.30)

Allt i P4 Extra, med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".