P4 Extra 30 januari

I helgen omkom två skridskoåkare som gått igenom isen på Mälaren. V tar reda på vilka chanser man har att överleva om man blir liggande länge i en isvak. (13.00)

Du hör också den svenska läkaren som själv överlevde trots att hon hade en kroppstemperatur på bara 13,8 grader. (13.15)

Att bussolyckan utanför Arboga i fredags blev så allvarlig kan bero på att bussens tak var alldeles för klent konstruerat. Det säger Göran Rosvall som leder haverikommissionens utredning av olyckan. (14.00)

I Polen sörjer man de 67 människor som omkom när taket rasade in till en utställningshall. Vi får en rapport från ett Polen i landssorg. (13.45)

Idag startar rättegången mot importören av dataspelet Postal 2, som innehåller mycket grovt våld. Jan Kristoffersson från Medierådet kommer hit och berättar om hur man kan påverkas av dataspelsvåld. (14.30)

Hur påverkas SSU-ordförandens politiska karriär när hon nu misstänks för våld mot tjänsteman efter helgens krogbråk? Vi talar med pr-konsulten Pelle Strandberg och statsvetaren Stigbjörn Ljunggren (13.30)

Med radioreklam, blanka broschyrer, pokerlinje och gratis körkort försöker gymnasieskolor locka nya elever. (14.45)

Artister mot nazister delar ut stipendier till personer som kämpat mot nazi’sm - sångaren Mikael Wiehe och en av stipendiaterna kommer hit. (14.15)

Alltihop i P4 Extra, med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".