P4 Extra 1 februari

Storleken HAR betydelse! Kroppslängd kan avgöra hur utbildad en man är. Lång man - lång utbildning, kort man - helgkurs. Det låter som värsta nyset, men forskare vid Karolinska institutet är övertygade om sambandet.
En av forskarna förklarar i dagens P4 Extra. (13.30)

Polisen i Umeå informerar nu studenter hur de ska göra för att undvika att råka ut för Hagamannen. Den ökände våldtäktsmannen är fortfarande på fri fot. (Efter 13.00)

Den som är dömd till livstids fängelse kommer ha större chans att få sitt straff tidsbestämt. Det blir resultatet av det beslut som riksdan kommer klubba senare i eftermiddag.(13.15)

Göran Persson och Fredrik Reinfeldt var inte med och debatterade livstidsstraff. De laddar nämligen inför eftermiddagens partiledardebatt som sänds i grannkanalen P1. Vi gissar vad det kommer handla om. (14.45)

Irene Holmkvist har anorexi och väger bara 35 kilo. Därför får hon inte gå och simma i simhallen i Västervik. Gör simhallen rätt, frågar vi Anna-Maria af Sandeberg som är läkare, specialiserad på ätstörningar. (14.00)

Du hör också om den nya planeten som har upptäckts 20 000 ljusår från jorden. (14.15)

Dessutom får du en rapport från finalen i tävlingen Årets kock Göteborg. De ska laga två rätter på fem timmar. Hur svårt låter det? (14.30)

Alltihop i P4 Extra, med programledare Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".