P4 Extra 8 februari

En flyktingfamilj riskerar att avvisas trots lång tid i Sverige. Migrationsminister Barbro Holmberg och Gustav Fridolin (mp) debatterar tillämpningen av de nya asylreglerna. (13.00)

Föräldrarna protesterade mot besparingar i barnens skola, idag ställs dom inför rätta i Göteborg. (13.30)

Hur har bilden av Sverige och Norden påverkats av konflikterna kring Muhammedbilderna? Carl-Einar Stålvant statsvetare vid försvarshögskolan. Vi pratar också om bilder inom religionen med Sören Wibeck och Muhammad Fazlhashemi (13.30)

Och så får vi besök av sångerskan Marie Serneholt som turnerat jorden runt som en i A-Teens. Nu ska hon bli världsstjärna på egen hand. (14.00)

Den illegala handeln gäller inte bara utrotningshotade ormar och sällsynta orkidéer - den ryska kaviaren kan komma från störar som fiskats utan tillstånd. Nu ska myndigheterna försöka få stopp på den illegala handeln. (14.15)

Långärmat och huvudduk gick inte för sig när två muslimska kvinnor besökte en simhall i Göteborg. Diskrimeringsombudsmannen Katri Linna och stadsjuristen i Göteborg Gunnar Andersson ser olika på saken. (14.30)

Ärkebiskopsvalet inleds idag med ett provval. Elizabeth Sandlund, redaktionschef på Kyrkans Tidning kommenterar. (14.30)

Polismannen som sköt ihjäl en psykiskt sjuk man i Lindesberg för ett år sedan står idag inför rätta i Örebro. Vi rapporterar direkt därifrån. (14.45)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".