P4 Extra 17 februari

Hovrätten skärpte domarna mot de tre män som var inblandade i dödsmisshandeln av en 29-årig man på Kungsgatan i Stockholm i fjol. Hör 29-åringens mamma, som är lättad över domen. (14.10)

En hel del av den torsk vi äter i Sverige fiskas illegalt av ryska trålare i Barents hav. Och svartfisket är större än man trott, sa den norska fiskeministern på besök i Stockholm idag. (14.15)

Kyrkoherden i Vetlanda har inspirerats av glassbilen och vill nu testa psalmbilen. En liten buss ska åka runt med högtalare och spela månadens psalm för att locka kyrkobesökare. (14.25)

Imorgon är det dags, den första deltävlingen i årets Melodifestival. Vi får en rapport från Leksand och hör hur två av årets debutanter klarar sig - fotomodellen Hannah Graf och gruppen Pandang, som med knapp nöd fick ledigt från skolan för att vara med och tävla. (14.45)

Ikväll har svenske regissören Mikael Håfström svensk premiär för sin första Hollywoodproduktion - Derailed med Jennifer Aniston. Men hur är det att göra film på andra sidan pölen? Vi har träffat Mikael Håfström (14.45)

Och så håller vi koll på OS i Turin förstås, bland annat blir det rapporter från finalen i snowboardcross för damer.

Alltihop i P4 Extra med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".