P4 Extra 20 januari

Handikappade män ska vara aktiva och jobba. Handikappade kvinnor ska sitta hemma och ha sjukersättning. Så funkar det i Sverige.
Män med funktionshinder får oftare jobb på Samhall, får oftare hjälp med bil och stöd till särskilt boende. Den hjälp som kvinnor med funktionshinder får handlar om stöd i hemmet. Det visar en rapport från Socialstyrelsen.
Hur kan det vara såhär undrar vi i P4 Extra idag. (13.10)

Mångas stora skräck är att få ett inkassoföretag efter sig. Och det kan verkligen vara en otrevlig upplevelse. För inkassoföretagens metoder har blivit tuffare visar en ny rapport från Finansinspektionen. (13.20)

I Österrike inleddes idag rättegången mot den brittiske historikern David Irving som tidigare har hävdat att förintelsen aldrig ägt rum och att det inte fanns några gaskamrar i koncentrationslägren. Men nu verkar David Irving ha läst på bättre, för i domstolen idag hade han ändrat sig. (13.40)

Sen vet jag inte om det är ett hot eller löfte, men filmen Göta Kanal ska få en uppföljare. Och det är bara en i raden av nya filmer där Janne Loffe Carlsson är med.
Just nu kan du se honom i två filmer på bio och du HÖR honom i dagens P4 Extra. (14.45)

Christer Engqvist är programledare, vi sänder fram till 14!