P4 Extra 23 februari

Rädda Barnen lanserar en ny hemsida på nätet för alla barn som har fått det svårt efter föräldrarnas skilsmässa och behöver hjälp och stöd. (13.10)

Allians för Sverige tågar på mot höstens val, just nu samlas hundratals borgerliga politiker från hela landet på ett två dagars konvent i Stockholm för att rita upp taktiken inför valet. Vi har träffat de allierade, och får en politisk kommentar. (13.15)

Insprängt mellan Sudan, Zaire, Rwanda, Tanzania och Kenya. Vad är det för land som ligger där? Rätt svar: Uganda! Där är det val idag, det första flerpartivalet som hållits på 25 år. Vi pratar med en svensk valobservatör på plats och så kommer Lotta Sylwander från SIDA hit och berättar mer om Uganda. (13.40)

Om drygt ett år förlorar Apoteket sitt monopol på nikotinläkemedel. Det föreslår en utredning som lämnas över till regeringen idag. Vi ska träffa mannen som var en av de allra första att utmana stora statliga Aptoteket - och vann! (14.10)

Vi får fler digitala gratiskanaler - idag har regeringen beslutat vilka kanaler som får sändningstillstånd. Men hur blir det för oss tv-tittare? Det ska vi försöka ta reda på. (14.40)

Det här är P4 Extra torsdag, med dagens programledare Björn Lindberg.