P4 Extra 3 mars

För bara en timme sen kom beskedet att det första fallet någonsin av galna kosjukan har bekräftats i Sverige. Det är en ko på en gård utanför Västerås som har smittats av BSE. Du hör mer om vilka följder det här får i dagens P4 Extra. (13.10)

Polisen som av misstag sköt ihjäl en psykiskt instabil 22-åring i Lindesberg förra våren friades idag. Men i tingsrätten berättade polisen hur rädd han hade varit.
I P4 Extra idag hör du två blivande poliser som berättar om sina tankar för det framtida jobbet, som kan innebära att de behöver skjuta mot en annan människa. (13.40)

Nåt annat man kan fråga sig är hur man kan låta bli att åka med en jättesjuk 3-åring till sjukhuset. Idag inleddes rättegången mot föräldrar i Jönköpings län som åtalats för att orsakat sin adoptivsons död. (13.20)

David Gray har sålt tio miljoner skivor och kan knappt visa sig någonstans i England eller Irland utan att bli fotograferad eller få skriva autografer. Vi träffade honom när han var i Sverige, där han kan vara mer anonym. (14.10)

Då är det annat med Alexander Bard. Honom tar man inte miste på, med den stora mustaschen och kortbyxorna. Han och hans band BWO är ett av bidragen i tredje deltävlingen av Melodifestivalen i Karlskrona.
Vi ger dig det senaste schlagerskvallret. (14.40)

Och så vallar vi skidorna inför Vasaloppet på söndag. Följ med oss i fädrens spår mot en framtida seger klockan tre. 14.45)

P4 Extra med Christer Engqvist.