P4 Extra 6 mars

Det är inte så lätt att vara förälder alltid. Föräldrar som vill ha hjälp har flera tv-program att titta på. Men för den som vill ha mer personliga råd har en del kommuner särskilda mottagningar för föräldrar och BRIS har startat en telefonhjälp, speciellt för föräldrar. (13.10)

Gotland har drabbats av fågelinfluensan, men just det här viruset sprids mellan människor och många dör. Hela ön isoleras, ingen kommer varken dit eller därifrån och den medicin som finns räcker inte till alla.
Nej, det är inte på riktigt utan i deckarförfattaren Anna Janssons nya roman Främmande fågel, där det händer som så många fruktar. Anna Jansson gästar programmet. (13.35)

Svenska företagare är lättlurade. Framför allt när det handlar om att göra affärer över internet. Du hör Christer, vars företag gick omkull efter att han blivit blåst av bedragare i England. (14.20)

Igår omkom en 24-årig svensk efter att ha dragits med i en lavin i franska alperna. Thomas Skoglund från Linköping hade större tur - han klarade 45 minuter under snömassorna i den lavin han begravdes i. (14.35)

Andreas Mattsson sjöng i POPSICLE som var ett av Sveriges mest inflytelserika band på 90-talet. Han har även skrivit låtar till både Carola och Peter Jöback. Nu kommer hans första soloplatta och idag hälsar han på hos P4 Extra! (14.05)

Programledare: Christer Engqvist.