P4 Extra 7 mars

Är det våldtäkt att sexuellt utnyttja ett barn? Nej, inte alltid säger Högsta Domstolen i två viktiga principbeslut idag.  Barnens rätt i samhället, Bris, är kritiska och tycker att den nya lagen omn sexövergrepp mot barn inte tolkats som det var tänkt. Brís jurist kommer till studion. (13.10)

Vi svenskar lever längre och röker mindre, det har Socialstyrelsen tagit reda på. Men några av oss blir också fetare och fullare. (13.20)

Vad var det som hände på det där styrelsemötet i Skandia då chefsbonusarna sköt i höjden? Det har man försökt reda ut i tingsrätten idag, då förre styrelseordföranden Lars Ramqvist vittnade. (13.35)

En känd svensk journalist har de senaste månaderna gått omkring med en revolverpipa i fickan, det kan vara vapnet som Olof Palme sköts med. Nu ska pipan provskjutas.
Hör journalisten Nuri Kino berätta själv. (14.45)

Därute är det den bistraste vinter. Vad har tagit åt den där växthuseffekten? Var det inte varmare det skulle bli. Klimatforskare förklarar sambandet. (14.35)

För sex år sen gjorde han en hysterisk storsäljande låt som blev etta på alla listor. Nu kommer han med en ny skiva. Niclas Hjulström i Cue kommer hit. (14.10)

Allt i dagens P4 Extra med programledare Björn Häger.