P4 Extra 9 mars

Ärligt talat, hur vanligt är det att du använder öronproppar när du går på konsert? Idag får vi veta att nästan varannan konsert har skadligt hög vvolym, vilket kan orsaka stress och hörselskador.
Vi pratar med konsertarrangörer och Socialstyrelsen som gjort undersökningen. (13.10) 

Vintern vill verkligen inte ge med sig, och den omfattande snöröjningen gör nu att en rad kommuner har slut på pengar. Det  får följder ända fram i sommar. (13.20)

Nu skickar svenska regeringen unga svenska muslimer till arabvärlden i en charmoffensiv efter allt bråk om Muhammedbilderna. Vi gästas av två av sändebuden, Nadja Jebril och Hanin Sakrah, och får höra vad de ska göra. (13.35)

Svenska poliser ska nu få bära turban, huvudduk eller kippa. Men Rikspolisstyrelsen vill vara med och utforma huvudbonaderna så de matchar uniformerna. (13.45)

Snart fyller kungen 60. En del börjar redan förbereda presenter, som scouterna som ordnar insamling. Men alla är inte kalassugna, Republikanska föreningen till exempel. (14.20)

Och sen ska vi ut i rymden, med rymdforskaren Ella Carlsson som skrivit boken Framåt Mars. Hennes rymdintresse började tidigt, redan med Stjärnornas krig-filmerna. (14.40) 

Det här är P4 Extra, med Maria Skoglund som programledare.