P4 Extra 31 mars

Utanför studiofönstret snöar det och det känns avlägset med premiär i allsvenskan i helgen. Men som Tomas Ledin sjunger: man måste gilla läget. 
Ledin är gäst i P4 Extra idag, då kanske han kan avslöja en snutt av den svenska fotbolls-vm-låten som han fått i uppdrag att skriva. (14.05)

Oavsett väder ska starten i allsvenskan bli av. Vi har träffat en av alla de som jobbar i skuggan av spelarna på planen, men som är ruskigt viktiga för om laget ska lyckas - Yvonne Werner som lagar mat åt Hammarbys fotbollsherrar.
Dessutom gör vi en prognos om hur kul årets allsvenska kan bli, med Aftonbladets Lasse Anrell och Radiosportens Dag Malmqvist. (14.35)

Vi ska också hälsa på en av de nya migrationsdomstolarna som börjar sitt arbete idag. För från och med idag är det inte längre utlänningsnämnden som ska fatta de slutgiltiga besluten om vem som ska få asyl i Sverige. (13.05)

I Robertsfors kommun vill man flytta tre mobbare från en skola till en annan. Men det är lite luddigt i skollagen om man får göra så. Från och med 1 april börjar en ny lag att gälla som ska tvinga skolor att arbeta hårdare mot mobbning och diskriminering.
Då börjar också Skolverkets nya elevombudsman att jobba, och han kommer hit. (14.20)

Du hör också om valet i Thailand (13.20) och om vad du ska tänka på innan du köper en begagnad bil (14.45).

Alltihop i P4 Extra!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".