P4 Extra 3 april

Jämställdhetsombudsmannen, Jämo, tycker att Sverige ska bojkotta fotbolls-VM i protest mot alla de extra bordellerna som kommer att finnas i Tyskland.
Politik och idrott hör inte ihop tycker många, men om man tittar tillbaka i historien så har ofta idrotten använts i politiska syften. En idrottshistoriker reder ut och vi får en rapport från Tyskland hur man reagerar där på Jämo:s utspel. (13.05)

I Tjeckien och Slovakien har flera människor dött när årets vårflod orsakat jättestora översvämningar. Även här hemma varnar SMHI för högt vatten.
Vårfloden kan leda till bortspolade vägar och vattenfyllda källare, men också göra att algblomningen i sommar blir värre än vanligt. (13.15)

Helena Lindman har migrän, något som var femte kvinna och var tionde man i Sverige lider av. Mer om denna folkplåga i dagens program. (13.35)

Föreståndaren Lennart på hälsohemmet Verona har också huvudvärk, men av ett helt annat slag... För plötsligt har både de boende och personalen blivit alldeles galna av kärlek.
På fredag har Suzanne Ostens nya film Wellkåm to Verona premiär. Regissören och skådespelaren Simon Norrthon kommer hit. (14.05)

I övermorgon kommer Eric Gadds nya skiva och snart ska han på turné. Idag spelar han live här! (14.45)

Och ikväll kan Skellefteå bli klara för elitserien i ishockey, efter många försök där de alltid stupat i sista matchen. (14.20)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".