P4 Extra 19 april

Svensk integrationspolitik är inte alls så dålig som många påstår. Integrationsverkets generaldirektör Andreas Carlgren jämför Sverige med andra länder men blir det en rättvis bild? Andreas Carlgren diskuterar frågan med Ivan Daza som startat den så kallade blatteförmedlingen (13.05).

Jubel i natt i Karstad efter hockeyguldet (13.20) 

Idag visades äntligen den lilla gorillapojken på Kolmården för pressen. Om vår utsända kan komma så nära att hon kan nypa lilla gossen kinden, ja det visar sig (13.35).

Antalet tbc-fall ökar i Sverige och det beror inte enbart på stora utbrott som det på en förskola i Bromma i Stockholm (13.40).

En tidning är inte längre bara en pappersprodukt. Allt fler nättidningar startas men vad krävs för att läsarna ska kunna njuta av en tidning på nätet (14.05).

Industrin kring dataspelen växer men det är nästan bara killar som skapar spelen (14.15).

Är du en som irriterar dig på telefonförsäljare och har registrerat ditt telefonnummer för att slippa folk som ringer mitt i maten? Du kommer ändå inte undan politiska partier eftersom det då handlar om samhällsinformation (14.35).

Folkhälsoinstitutets tobaksexpert Margaretha Haglund har fått pris för arbetet med att få oss sluta röka och snusa och hon berättar vad som krävs (14.45)

Svensla Akademiens Ordlista kommer nu i ny upplaga. Vi tar reda på vad dom riktiga ordnördarna tycker (14.50).

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".