P4 Extra 4 maj

De hörde lejonen morra och de fick gå i timtal - sen fick de tag i en traktor som de körde genom Kalaharis öken i åtta timmar. Nu är SVT-medarbetarna som varit försvunna i Botswana sen i lördags återfunna!
Vi har talat med en av dem - hör intervjun här:

Fram till för en vecka sen så ledde den borgerliga alliansen i opinionsmätningarna. Men nu finns det mätningar som visar att regeringen och stödpartierna gått om. Bland annat det ska vi prata om men moderatledaren Fredrik Reinfeldt, som också får svara på frågor som lyssnare bidragit med. (14.05)

Eva Forslund i Sundsvall gick till tre läkare, som sa att hon var utbränd med magkatarr. Men ingen av dom märkte att hon väntade barn! Inte förrän Eva var i sjunde månaden blev det klart. Nu har hon anmält läkarna.
Hör Eva berätta själv. (13.25)

Vi har besökt kliniken i New York där kvinnor kan få sin mödomshinna tillbaka. Men såna operationer utförs även i Sverige. (14.35)

Du hör också om organisationen World Child Foundations nya kampanj mot barnhandel. (13.35)

Dessutom minns vi radiolegenden och Melodikryssets skapare Bengt Haslum som har avlidit. Melodikryssets nuvarande programledare Anders Eldeman minns sin vän och förebild. (13.45)

Det här är P4 Extra med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista