P4 Extra 23 maj

Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund är gäst idagens P4 Extra. Han får svara på lyssnarnas frågor och även genomgå ett hemkunskapstest... (14.05)

Barnvagnar i trapphusen är en fråga som ofta kommer upp på styrelsemötena i hyres- eller bostadsrättsföreningar. Nu finns det en dom i kammarrätten som en gång för alla slår fast att barnvagnarna ska bort. (13.10) 

Poliser är för dåliga på att anmäla när de själva eller någon kollega gjort fel. Det tycker länspolismästaren i Västra Götaland som efterlyser en lag som gör poliserna skyldiga att anmäla, liknande den lex maria som finns inom vården. (13.20)

Polisen i Västernorrland letar fortfarande efter den person som mördade ett äldre par på gården Brattås utanför Härnösand för snart ett år sen. Men nu misstänker man starkt att mördaren kommer från trakten. (13.45)

Lite söderut i Nordmaling utreder polisen vem som har skjutit den havsörn som hittades i söndags. (13.50)

Speedwayklubben Masarna med Tony Rickardsson måste ta bort sina så kallade startflickor från tävlingarna. Annars drar Avesta kommun in på bidraget till klubben. (14.20)

P4 Extra med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".