P4 Extra onsdag 24 maj

Idag avslutas rättegången om den tioåriga Bobbys död och både åklagare och försvarssidan ger idag sin bild av vad som kommit fram under rättegången (13.05).

Nu närmar sig sommarlovet, en tid som borde betyda en härlig ledighet från skolan men barn som far illa har under några månader inga vuxna att vända sig till berättar Gunnar Sandelin på BRIS (13.15).

Lars-Eric Petersson, tidigare vd i Skandia, dömdes idag till två års fängelse. Vi får rapport från Stockholms tingsrätt (13.35).

Personvalssystemet har förändrat riksdagspolitiken. Politikerna har blivit mindre lojala med sina partier och driver fler lokala och regionala frågor, visar en avhandling som läggs fram vid Uppsala universitet idag (13.45).

The Rolling Stones skulle spela i Göteborg 10/6 men efter Keith Richards fall skjuts konserten upp (14.05).

På 1970-talet försöke Ikea etablera sig i Japan men det blev ett fiasko, nu försöker Ikea igen och nu ser det ut att gå annorlunda (14.15).

Hästar behöver sällskap, så mycket att djurskyddsmyndigheten vill införa nya regler som säger att hästar inte får vara ensamma (14.35).

Studsmattor kan vara härliga att leka på men leken är inte helt riskfri och nu kommer konsumentverket med råd för säkrare hoppning.

P4 Extra med Christer Engqvist

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".