P4 Extra 1 juni

Vi är inte lika inför lagen. Bland ungdomar som begår brott och omhändertas blir utlandsfödda oftare häktade, medan svenskarna tas omhand av socialtjänsten. Det visar en ny doktorsavhandling. (13.05)

Igår gjorde polisen en stor razzia mot fildelarsajten The Pirate Bay. Vad händer nu, och vad kan det här få för konsekvenser? Vi talar med en internetexpert och en forskare i it-rätt. (13.35)

Patienter på operationsbordet fick resa sig och gå hem från sjukhuset i Karlstad när personalen skulle ta emot offer från en busskrasch. men kraschen var bara på låtsas - det hela var en övning. (13.20)

Kan klistermärken med glada eller sura gubbar på restauranger minska krogsnusket? Det tror konsumentministern, men krögarna själva är tveksamma. (14.05)

Personal från Svenska kyrkan välter gravstenar. Orsaken är att de inte ska ramla omkull själva och skada nån, för många gamla gravstenar sitter inte fast ordentligt. (14.20)

Nu i eftermiddag presenteras alla artister som ska sticka micken under näsan på helt oskyldiga stackars människor under årets Allsång på Skansen. Hör några av artisterna och programledaren Anders Lundin! (14.40)

Igår presenterades årets sommarpratare. Vi ger dig några gamla favoriter i P4 Extra. (14.45)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".