P4 Extra 14 juni

Många bilder från övervakningskameror i svenska butiker är av så dålig kvalitet att dom inte går att använda som bevismaterial (13.00).

Drickandet bland niondeklassare har minskat. Fler tjejer än killar i nian som druckit alkohol. Men fler killar än tjejer har provat droger. Det visar en ny undersökning från centralförbundet för alkohol och narkotikaupplysning (13.15).

Judar fick rätt i dom mot franska statens jänvägsbolag. SNCF, som nu ska betala skadestånd till överlevande i en familj där medlemmar transporterades till koncentrationslägren i franska godsvagnar. Domen har startat en het debatt i Frankrike (13.30).

Feministisk konstuställnig på Liljevalchs handlar om olika feministiska strategier i konsten från 1970-talet till idag (13.45).

Deportees spelar live efter kl 14.00

Jonas Olsson är dagens krönikör (14.20).

Sälen Ingvar övergavs av sin mamma. Nu har den fått en fostermamma och ett nytt mer passande namn, eftersom det var en tjejsäl! (14.30)

Vinst för regeringen idag när oppositionen lämnar Walkover i den årliga fotbollsmatchen mellan riksdagen och regeringen. Men i ställer lagledarna upp på en muntlig match (14.45).

Dessutom kollar vi stämingnen i Polen inför kvällens fotbollsmatch mot Tyskland (14.50).

P4 Extra med Christer Engqvist

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".