P4 Extra 15 juni

Ska en före detta bostadsminister få köpa sin hyresrätt och gå emot den politik han fört? Hör en längre intervju med Lars-Erik Lövdén om hans planerade bostadsaffär. Aftonbladetkolumnisten Lotta Gröning efterlyser ”sänkt svansföring”! (13.05)

Sverige nästan måste slå Paraguay ikväll för att inte fotbolls-VM ska vara kört.
Det vore också bra för Sverige om England INTE vinner mot Trinidad och Tobago. Därför har vi bjudit hit en rödsvart hejarklack. (14.45)

Du hör också världens mest kände fotbollssupporter: spanjoren Manolo el del Bombo. På svenska mest känd som ”han med trumman” (14.35)

En kvinnlig bilist ryckte in vid den svåra skolbussolyckan i Laholm i tisdags, då en nioårig pojke omkom. Susanne Elversson lugnade de skärrade barnen genom att läsa en saga. (13.20)

Vad är Helan och Halvan mot Göran och Göran? Flera partiledare var på humorhumör när riksdagen hade sommaravslutningsdebatt idag. (13.35)

Kanske satte sig några av ledamöterna i bilen och körde raka vägen till Hultsfredsfestivalen som börjar idag. Du får en lägesrapport därifrån. (14.15)

Ska man ta sig snabbt till Småland kanske man ska prova en av de coola racerbilar som ställs ut på Tekniska museet i Stockholm i sommar, bland annat Ronnie Petterssons ljusblå hemmabygge. (13.45)

Om du fortsätter lyssna på P4 Extra i bilstereon får du höra Shirley Clamp också, som hälsar på med nya skivan. (14.05)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".