P4 Extra 19 juni

Det är större risk att dö efter en hjärtinfarkt i Örebro än i många andra landsting. Den som får en stroke klarar sig snabbare utan hjälp i Västerbotten än i Jönköping och på Gotland är det lägst antal kvinnor som lever fem år efter att ha haft tjocktarmscancer.
Det här visar en ny undersökning där alla landsting jämförs med varandra. (13.10)

Socialdemokraterna har fler högavlönade riksdagskandidater än nåt annat parti. Inget annat parti har heller så få lågavlönade på listorna som det gamla arbetarpartiet. Det visar Sveriges Radios egen undersökning.
Vad tycker vanligt folk om det och vad kan det få för konsekvenser? (14.35)

Med säkerhetsnålar i öronen och sockervatten i håret trodde nog många att det skulle gå illa för punkarna. Men det gick ganska bra, visare en ny undersökning. (13.45)

En kvinna ska underkasta sig sin man och låta honom leda henne rätt. Så säger den amerikanske sektledaren Warren Jeffs, som själv har minst 40 fruar och 60 barn och är en av USAs mest jagade män. (13.35)

Att jaga sektledare kan vara ungefär lika lätt som att få en tid till bilprovningen i Flen. För det är många som vill få sina sommarbilar körklara till semestern, bland annat P4 Extras reporter. (14.20)

Den gamle pojkbandsidolen Ronan Keating kommer med ny platta och idag kommer han hit! (14.05)

Det här är P4 Extra med Christer Engqvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".