1 av 2
2 av 2

Programledare P4 Extra Sommar

Arne Holmberg är 49-årig småbarnspappa och programledare på Sveriges Radio Örebro.

Programmet han leder heter Boulevard.

När diskovågen drog som en farsot över Sverige var Arne diskjockeyn med guldslips. Men den älskade funken och dunkadunket fick han lämna bakom sig när musikkunnandet blev yrket som musikproducent vid Sveriges Radio Örebro.

Arne brinner för jämställdhets- och konsumentfrågor, när det inte handlar om artister och musik.

Hemma är han såsernas kung, kännare av whisky och vin. Har 12,0 i handicap på golfbanan och spelar bas i korprockssammanhang.

Arne är programledare för P4 Extra Sommar från den 26 juni till och med den 21 juli. Maila till arne.holmberg@sr.se 


Glad och nyfiken är nog de ord som bäst beskriver Anna-Karin Andersson. Hon är frilansjournalist och trivs som bäst på jobbet när hon står i en radiostudio. Forskning som visar att skratt och mörk choklad är bra för hälsan välkomnar hon med öppna armar eftersom båda delarna är viktiga i hennes liv. Så här i sommartid stämmer stjärntecknet vattuman bra in på Anna-Karin eftersom hon sällan kan hålla sig från att hoppa i om det finns ett bad i närheten.

Mötet med andra människor har alltid intresserat henne och hon lägger stor vikt vid att försöka lyfta fram även de som i normala fall inte hörs i etern och ser varje intervju som en spännande utmaning.

Anna-Karin Andersson är programledare för P4 Extra Sommar från den 24 juli till och med den 11 augusti.
anna-karin.andersson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".