P4 Extra Sommar 27 juni:

Fyra av tio kött- och charkprodukter saknar tillräcklig information om var råvaran kommer ifrån. Nya regler kan komma. Det berättade konsumentminister Ann-Christin Nykvist (13.10)

Ett utryckningsfordon krockar varje vecka. Det är alldeles för många, tycker ambulansförarna själva. Fem landsting går  samman för att starta egen utbildning. (13.15)

Barnprogramshäxan och Barnprogramshäxan och pistvaktsdanskoreografen Katrin Sundberg är P4 Extra Sommars krönikör. (14.38)

Sundsvallsföretaget Kubal har beslutat att ta bort godisautomaterna på företaget. Allt för de anställdas hälsa. Men protesterna lät inte vänta på sig.  (14.45)

P4 Extra Sommars gästreporter Anna Jansson, deckarförfattare och sjuksköterska, har tittat in i det som kan tyckas vara fantasier, men är så verkligt för andra. Det handlar om änkesyner - en anhörig upplever att en maka eller make som gått bort står inför dem tydligt och klart. (14.08)

Fotboll i ett historiskt perspektiv: 1938. Frankrike. Ett politiskt belastat VM. Därför gick Sverige direkt till kvartsfinal. Orsaken var att Österrike lämnat W.O. eftersom landet inte längre fanns. (14.20)

Lasse Holm har många hundra melodier i STIM:s register. Programledaren, låtskrivaren, showartisten, talangjägaren och producenten har knappt tid att packa väskan i sommar för Digilooturné. Men frågan är hur bra han är på att känna igen sina egna låtar? Vi gjorde en introtest med Lasse. (14.38)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".