P4 Extra Sommar den 28:e juni:

Andra drivmedel för bilar. Industrin måste spara upp mot 40 procent av sin energi och bonusar till de som väljer bort oljan i villan. Det är några av Oljekommissionens förslag som lades fram idag. (13.08)
Men vad tycker folk i allmänhet? Hur lätt är det att spara på energin? (13.20)
1942 var det inte fotbolls-VM, men man sparkade boll ändå det året - med ödesdigra konsekvenser för ett ukrainskt lag. (13.35)
40 år av tennis. Journalisten och författaren Björn Hellberg har inte missat en dag vid courten i Wibledon. Och jordgubbarna har väl bara blivit bättre? För att inte tala om Pimsén? (13.50)
I Tällberg i Dalarna samlas hundratals människor för att dryfta stora frågor och mala tankar. Det handlar om globalisering och ekonomi och miljö. Vår reporter fanns på plats bland de stora tankarna och tänkarna. (14.08)
P4 Extras gästreporter Anna Jansson utforskar änkeberöringen vidare. Idag svarar en präst, Lars B Stenström och en hjärnforskare Dan Larhammar på frågan om det är fantasi eller verklighet. (14.20)
Tillbaka till Tällberg: Journalisten Göran Rosenberg kommenterar de senaste händelserna mellan Israel och Palestina. Hamas och Fatah har ju kommit överens och det sätter press på Israel, sa han. (14.35)
Det är gnälliga barn i baksätet som irriterar bilisterna mest. Det visar Vägverkets panel i Stockholm. Linda Hallenberg berättade om våra svåra bilstunder på semestern och hur de kan botas. (14.50)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".