P4 Extra Sommar torsdag den 29:e juni:

Sitautionen i Israel-Palestina konflikten har allvarligt förvärrats de senaste dygnen. Fredsforskaren Helena Lindholm Schulz berättade om läget. (13.08)

Hotell- och Restaurangfacket vill ha totalt rökförbud på alla hotell. Men hotell-vd:n Håkan Bergström tycker att det är som att slå in öppna dörrar. Som mest är var femte hotellrum ett rökrum idag. (13.20)

Vino Tinto försvinner från Systembolagets hyllor i höst. En gång storsäljare - på den tiden då man pratade om vin som rött eller vitt. (13.38)

1954 ett dramatiskt fotbollsår. Det har omtalats som miraklet i Bern, då Tyskland vann mot Ungern i finalen. (13.45)

Gula Gubben är en institution på musikfestivaler. I en ”lagom liten” gul wct-overall drar han gärna en anti-knarkdikt. (13.50)

P4 Extras gästreporter Anna Jansson läser en novell om ett dilemma i vården: Om vårdpersonal känner till att dödshjälp förekommer - ska de anmäla det då? (14.08)

Anna Jansson har själv jobbat som sjuksköterska i 25 år och har själv stått på nattskiftet och undrat vilken ordination som gällde, detta apropå den sjuksköterska i Kalmar som dömdes för att ha orsakat en liten bäbis död. (14.15)

Bislev Mejeri återupptar sin produktion för Mellanösternmarknaden, efter Muhammedbilderna som orsakade rabalder och danska produkter bojkottades.  (14.23)

Stå-upp-komikern och sångaren Tomas Järvheden släpper skivan Grannlåten och spelade live i vår studio (14.38)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".