P4 Extra Sommar fredag den 30:e juni:

En tre månader gammal bäbis dog sedan en sjuksköterska vid länssjukhuset i Kalmar blandat droppet för starkt. Sköterskan dömdes för vållande till annans död. Men tillbaka till jobbet har hon inte kunnat gå. (13.08)

Att vara styrelseordförande i ett stort börsbolag gör plånboken större. Ordförandena ökade sina löner med i snitt elva procent under 2005. Det visar LO:s rapport som Erland Olauson presenterade. (13.20)

1958 var fotbolls-VM-året då Sverige nästan tog guld. (13.35)

Sol och bad på vissa håll, men vid Kirunafestivalen finns snö och barn som åker skidor. Det berättade Lena Callne, SR Norrbottens reporter. (13.45)

Socialstyrelsen tycker att det är olyckligt att fallet med sköterskan gick till domstol. Det finns risk att det blir tystare om vården, sa Ragnar Olegård, Socialstyrelsens vetenskapsråd. Men HD:s överåklagare Nils Recke tycker att systemet är bra. (14.08)

Fotboll igen... men nu i kåsören Kalles tappning. (14.23)

Änder, polistjut och hängbjörkar - ingenting kan störa Claes Malmberg och Annika Andersson när de koncentrerar sig på repetitionerna av Brännvin och Fågelholkar - sommaren lustspel i Falkenberg (14.35)

”Alla rusade iväg för att se spanjoren....det är globalisering i liten skala”. Det berättar författaren Lasse Berg i resonemanget med författaren Göran Rosenberg vid Tällberg Forum, om globalisering och hur vi ska dela på resurserna. (14.45)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".