P4 Extra Sommar tisdag den 4.e juli:

Allt fler djur dödas i trafiken. Nu ska Vägverket vända utvecklingen och ta mer hänsyn till var djuren vill gå över, berättade ekologen Anders Sjölund. (13.08)

Kristdemokraterna vill sätta åldersgräns på deltagande i dokusåpor. Men det är som att slå in öppna dörrar, menade Per Lorentz, presschef på Kanal 5. (13.20)

Sommar är lika med fotbollscuper och turneringar. Storsjöcupen pågår i Östersund, men det kunde ha gått åt skogen. Bollarna fattades 20 minuter före avspark. (13.38)

Riksdagsledamöter har avslöjats med att kopierar texter rakt av från lobbyorganisationer när de skrivit motioner. Helt ok, menar statsvetaren Agneta Blom, om de anger källa. Men att mörka är fel, på ett universitet hade de åkt ut som fuskare. (13.50)

Göran Hägglund hade rosa skjorta vid sitt tal i Almedalen och använde ordet allians fler gånger än kristdemokraterna, enligt Mattias Goldman, P4 Extra Sommars analytiker. (14.06)

P4 Extra Sommars gästreporter fotbollstränare Pia Sundhage söker efter det där som gör vissa idrottare till de allra främsta. (14.20)

SIDA lär unga kvinnor i baltstaterna att inte låta sig luras att hamna i trafficking. 17-åriga Vilonjia höll på att hamna snett. (14.36)

1974 var polisong-VM. Paul Breitner, ”Der Afro”, fotbollsstjärna och maoist, med enorm hårväxt, var en god symbol för sin tid. Paul Breitner stod mitt i det tyska vägskälet, mellan kapitalism och kommunism. (14.50)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".