P4 Extra Sommar måndag den 10:e juli:

Flygsäkerheten är god. Det säger Bo Eckerberth på Luftfartsstyrelsen, trots två omfattande krascher det senaste dygnet. Det är farligare att åka motorcykel, menar han. (13.08)

Kriget i Kongo-Kinshasa är det värsta sedan andra världskriget. Men media speglar helt andra konflikter och därmed får dessa också mer bistånd. Diskussion med Diakonia och Svenska Dagbladet. (13.15)

Världens största kartlagda släkt har träffats i helgen. De är 149 000 personer. (13.38)

Säcken med Almedalens politikervecka knyts ihop och till sist granskar P4 Extra Sommars analytiker Mattias Goldman folkpartiet och centerpartiet. (13.50)

Migrationsverkets kontor i Kiruna har utrymts sedan en man hällt bensin över sig. Hustru och två barn finns också med. Familjen hade idag fått besked om avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd. (14.05)

Gästreporter denna vecka: Sören Olsson. Han tar grävande journalistiken på allvar och funnit en konstig sekt av herrar som träffas på gröna ytor och kramas, ibland. (14.15)

Glöm Wimbledon. Tennisveckan i Båstad har inletts och där berättar Anders Järryd att han ska göra comeback, 45 år ung. (14.38)

Karolinerladan i Östersund är faktiskt äldre än namnet innebär. Byggnadsarkivarier har nu fastställt det gamla härbrät till 1400-talet. Troligen är det karolinernas kulhål som gjort att huset inte rivits långt tidigare. (14.45)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".