P4 Extra Sommar tisdag den 11:e juli:

Svenska folket har varit fört bakom ljuset. Sverige har aldrig varit neutralt. Det säger historikern Göran Elgemyr. (13.08)

FN är i ekonomisk kris, men för stunden är den avvärjd, efter att arbetet reformerats. (13.20)

Steffo är en skön snubbe! Han ger ut böcker om mat och sprit för att det smakar så gott. Dessutom är han dåligt påläst - men älskad ändå. Tänk om kvinnor kunde ha det så, funderar vår kåsör Katrin Sundberg. (13.37)

På nöjesbadet i Örebro inträffade en klorolycka och ett 20-tal personer fick föras till sjukhus för drygt en vecka sedan. Säkerhetsansvarige Jim Asprou berättar vad som hände den där dagen. (13.45)

Svenska Badmästareförbundet får många samtal från ansvariga på bad, sedan det blivit upp till baden själva att göra egenkontroller av faror och utbilda personal i bland annat kemikaliehantering. Det är ganska dåligt med kunskapen och olyckor kan därför hända. (13.50)

Barnboksförfattaren Sören Olsson, P4 Extra Sommars gästreporter på spaning efter .... Kumla! (14.06)

Banktjänstemannen Bosse Magnusson blev rånad på jobbet. Trots en fruktansvärd upplevelse kan han förstå varför en människa kan bli rånare. Första delen i vår serie om att förlåta eller kräva hämnd. (14.15)

Dragshowartisten Christer Lindarw om att åldras, om nya singeln ”Kom ut” och om magsjukan. (14.38)

Den minsta beståndsdelen i universum - finns den? Forskarna är tveksamma, kanske är det bara en rörelse! (14.52)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".