P4 Extra Sommar fredag den 14:e juli:

Den så kallade Alexandramannen som lurat flickor via nätet till möten och förgripit sig på dem, dömdes till 11 års fängelse. Överåklagare Sven-Erik Alhem tror att straffet avskräcker. Elinor Bohlin-Andersson och Ebba Tollén berättade om hur det är att vara ute på nätet. (13.08)

Bensinstölder är ett dyrt problem för mackägare. OK-Q8 i Värmland förlorade en halv miljon kronor förra året. (13.20)

Joel Berglund kan hantera fiolen och står dessutom ut med kylan i en bäck, alldeles naken. För fjärde året korades han till Årets Näck. Tävlingen hölls vid Billstaån i Hackås, Jämtland. (13.36)

Medlingen ska vara utbyggd i hela Sverige 2008. Hans Hirschi har träffat sin gärningsman, och tycker så här efteråt att det känns rätt bra. Ellinor Lind på BRÅ utbildar medlare. (13.45)

P4 Extra Sommars gästreporter Sören Olsson om språkets innebörd inom elitfotbollen. Akta rygg betyder leve Staffan Tapper! (14.07)

Organisationen Svensk Bensinhandel har räknat till 90 000 smitningar från soppanotor förra året. Men hinder som bommar och förskottsbetalning retar kunderna och det är svårt att ena mackägarna i landet kring gemenamma regler. (14.20)

Han kommer från fattiga förhållanden i Manchester, England. I kväll spelar Shayne Ward för kronprinsessan Victoria, under firandet av hennes födelsedag på Solliden, Öland. (14.40)

Kåsören Kalle Selander försökte få sig en enkel klippning, men det blev en hårresande upplevelse. (14.50)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".