P4 Extra Sommar onsdag den 19:e juli:

Åklagare Annika Öster är nöjd med tingsrättens dom, när Hagamannen fälldes idag till 14 års fängelse. Men försvarsadvokat Leif Silbersky tänkar överklaga. (13.08)

På Skogomeanstalten tar man emot sexualbrottslingar. Hanna Harnesk är psykolog där och jobbar efter den så kallade ROS-metoden. (13.15)

Sekne och hennes fem barn satt fast i södra Libanon. Nu har hon lyckats ta sig till Beirut i en överfull minibuss. (13.25)

Svenskan Eva Eckhaus har bott i Haifa, i Israel, i 40 år och är inte längre rädd för raketbeskjutningen från Libanon, bara trött på det. (13.35)

Modetrender smyger sig in i även de mest konservativa sammanhangen. Det kan paret Janine och Peter Håkansson berätta. De driver ett familjeföretag i Norrköping som säljer prästskjortor. (13.45)

Anrika Mellbystrand i Halland har blivit ett tillhåll för de som gillar att ha sex offentligt - och för de som vill titta på, vilket kommunen och naturisterna ogillar. (13.58)

P4 Extra Sommars gästreporter Peter Flack älskar Frank Sinatra och botaniserar bland nya inspelningar. (14.06)

Bryssel är en livsfarlig stad om man gillar choklad. I varje gathörn kan man handla lyxiga chokladpraliner och tryfflar. (14.17)

Stig Sydholt, tidigare Bergling, har blivit politiskt engagerad på gamla dar och gått med i vänsterpartiet. (14.36)

Hasse Bihl lär trendiga bartrendrar att jobba utan alkohol. I studion blandar han alkoholfritt. (14.40)