P4 Extra Sommar torsdag den 20:e juli:

Polisen har en allt öppnare hållning till Pridefestivalen. Under årets festivalvecka för det homo-, bi- och transsexuella samhället kommer för första gången poliser från andra orter än Stockholm att iförda sina uniformer gå i paraden. (13.08)

Om några veckor är det fem år sedan attacken mot World Trade Center i New York. På själva platsen där de brinnande tornen föll ihop inför världens ögon den 11 september pågår nu grundarbetet för det nya, höga, ”Freedom Tower” som ska vara inflyttningsklart 2011. (13.20)

P4 Extra Sommars kåsör Kalle Selander reste till Värmland och hamnade mitt i ett nudistbad... (13.35)

Att få tag på ett sommarjobb när man är i 16-års åldern är inte så lätt. Men i Örebro har elva ungdomar fått det något annorlunda sommarjobbet som dansare. (13.52)

P4 Extra Sommars gästreporter Peter Flacks kropp är till salu. Han har nämligen skänkt den till organdonationsregistret. (14.07)

Hur strikt måste en präst klä sig egentligen? Enligt Fredrik Fagerberg som undervisar präster så finns det inga särskilda regler. Prästskjortan får gärna vara i olika färger, men klädesplagget får inte ta för mycket uppmärksamhet, menar han. (14.22)

Caroline af Ugglas tolkar Janis Joplin på svenska. Det var en kompis som gav henne en samlingsskiva med Janis och sedan var Caroline af Ugglas fast. (14.37)