P4 Extra Sommar tisdag den 25:e juli:

Gudrun Schyman i Feministiskt initiativ vill att prostituerade och de som jobbar inom porrbranschen ska ha rätt till skadestånd. En viktig anledning enligt Schyman är att de ytterst sällan är frivilligt prostituerade. (13.10)

Judar i Sverige utsätts för antismitiska angrepp på grund av kriget mellan Israel och Hezbollah i Libanon. Vi har bland annat hört om hakkors som har visats upp tillsammans med den israeliska flaggan i demonstrationer i Malmö mot kriget. (13.20)

I kväll drar DN-galan igång och de svenska friidrottsstjärnorna gör att det alla unga som vill träna friidrott inte får plats i klubbarna. (13.35)

P4 Extra Sommars gästreporter Anders Jakobsson slungar ut veckans andra förbannelse om den handlar om sexuellt förtryck. (14.06)

Känner humrar smärta när de kokas levande? Det kanske vi aldrig kommer att få klarhet i, men en av New Yorks flottare restauranger att börja avliva humrar med kniv före kokningen. (14.15)

Unga tjejer som är på glid tjejer ska få hjälp av Carl Jan Granqvist i en ny dokusåpa som ska börja sändas i tv 3 i höst. Carl Jans änglar heter den. (14.36)

P4 Extra Sommars kåsör Katrin Sundberg går inte vilse inne på mataffären. Tvärtom, hon följer nämligen en snitslad bana bland matvarorna. (14.45)