P4 Extra Sommar onsdag den 26:e juli:

Allt fler söker vård utomlands. Men nu bromsar socialdemokraterna och vill ha stramare regler för vem som beviljas vård utanför Sverige. Men moderaterna tycker att förslaget är förkastligt. (13.10)

Reklamen om antirynkkrämer utlovar att du ska föryngras på kort tid. Men hur seriös är den här reklamen!? Konsumentföreningen Stockholm har granskat marknadsföringen av antirynkkrämer och den får underkänt. (13.23)

Sent på tisdagskvällen så dödades fyra FN-observatörer i södra Libanon av israelisk flyg- och artillerield. Attacken var uppenbart avsiktlig, enligt FN:s generalsekreterare Kofi Annan. (13.38)

Unga tjejer tänker på sex varje dag. Det visar en undersökning som tidningen Veckorevyn har gjort. (13.42)

På onsdagen börjar EM i simning i Budapest. Och snart börjar veteran-VM i simning i Kalifornien. Vi har träffat 89-årige örebroaren Nils Ferm som ska dit och tävla. (13.50)

Är det lättare att ta föra in sprit till Sverige om man är välklädd och har ett välbetalt jobb? Tullverkets jurist Lisbeth Tjärnkvist berättar hur tullmännen tar reda på om spriten är för privat bruk eller om den ska säljas. (14.07)

P4 Extras gästreporter Anders Jakobsson levererar veckans tredje förbannelse och den gäller offermentaliteten. (14.15)

Sångerskan Cajsastina Åkerström gästar P4 Extra Sommar tillsammans med pianisten Steve Dobrogozs. (14.37)