P4 Extra Sommar torsdag den 27:e juli:

Ett tiotal avlidna personer ligger i frysförvar i väntan på att kunna frystorkas. Metoden har tagits fram av biologen Susanne Wiigh-Mäsak, men den är inte laglig ännu. (13.10)

Om några år kan det bli aktuellt med körkort för att få köra fritidsbåtar. P4 Extra Sommars reporter Andreas Hedfors gav sig ut på Hjälmaren tillsammans med Rolf Nordenberg, ordförande i en liten båtklubb i Örebro. (13.23)

Storsjöyran i Östersund drar igång i dag torsdag. Sveriges Radio Jämtlands reporter Annelie Johansson gör ett nedslag i festivalyran. (13.37)

Medan begreppet sjusovare inte betyder något särskilt längre i Sverige så är det helt tvärtom i Finland. Häng med till sjusovarfesten i Hangö! (13.48)

Förskolan måste bli mer jämställd. Det menar en utredning som läggs fram i dag. Framför allt är det mer kunskap som behövs menar utredare Anna Ekström. (14.10)

Bomberna faller över Beirut. Mazen Kerbaj stannar kvar i sin lägenhet och tolkar det han ser i sin dagbok på nätet och i sin musik. (14.21)

Anders Jakobsson, gästreporter i P4 Extra Sommar slungar ut veckans fjärde förbannelse, och den drabbar alla fundamentalister. (14.38)

Möt svensk cyklings framtidshopp, Tomas Lövkvist. I söndags cyklade han in som 63:e man i Tour de France. (14.43)