P4 Extra Sommar fredag den 3:e augusti:

Många lider av elöverkänslighet och läkaren Ulrika Åberg som har behandlat elöverkänsliga sedan 1992 menar att det är en sjukdom. Men Socialstyrelsen menar att det inte är det. (13.08)

Kommer du håg hur en gammal handvevad kaffekvarn låter? Ja, det är en av många ljud som har försvunnit från vårt samhälle. Men Sture Wärlinder ser till att rädda gamla ljud till eftervärlden. Han spelar in dem på cd-skivor. (13.37)

Allt fler kändisar blir politiker. I går presenterade dokusåpakändisen Linda Rosing sitt parti Unika partiet. P4 Extra Sommar pratar med Jenny Madestam som är statsvetare på Stockholms universitet och som har forskat om personernas roll i politiken. (14.07)

Under veckan som gått har vi kunnat följa vår gästreporter Pelle Bloms reportageserie om hur dåligt ett antal elitfotbollsspelare mår i samband med att de avslutar sin karriär i rampljuset för att övergå till ett vanligt vardagsliv. (14.18)

Lilla Filmfestivalen i Båstad håller på nu i helgen och bland de filmer som visas är debutanten Jesper Ganslandts film Farväl Falkenberg - ett projekt med minimal budget. (14.36)

P4 Extra Sommar samtalar med Cameron Cartio som slog igenom med låten Roma i Melodifestivalen förra året. På söndag skall han spela på invigningen av EM i friidrott i Göteborg. (14.44)