P4 Extra Sommar måndag den 7 augusti:

Konflikten på Sri Lanka blir allt värre. I söndags besköts svenska vapenstilleståndsbevakare på de nordöstra delarna av ön. Vi pratar om utvecklingen på ön med Camilla Orjuela som är fredsforskare på Göteborgs universitet och som forskat om situationen på Sri Lanka. (13.52)

Det är många som säljer prylar för stora belopp på internet men som inte redovisar näringsverksamheten. De kallas för non-filers och Skatteverket gör nu allt för att komma åt dem. (14.07)

På medeltiden gick det vilt till i sängarna! Häng med till Medeltidsveckan som just startat i Visby och hör historikern Dick Wase om det medeltida sexlivet. (14.15)

Kvinnligt ledarskap är temat för veckans gästreporter Gerd Engman. Engman var tidigare landshövding i Örebro län och dessförinnan innehade hon en rad chefspositioner. (14.22)

Författaren Johanna Nilsson är aktuell med en ny bok, Jag är Leopardpojkens dotter. Den handlar om hennes pappa som växte upp i Kongo där hans föräldrar var missionärer. (14.37)

Kåsören Kalle Selander ger oss en inblick i hur han förvandlas under kantarellsäsongen. Borta är då den givmilde Kalle för i jakten på herr och fru Kantarell så får man inte sky några medel. (14.53)