P4 Extra Sommar onsdag den 9:e augusti:

Under Medeltidsveckan i Visby så beslagtar polisen en lång rad vapen, allt ifrån knivar till spjut och hillebarder. (13.09)

En ny mediepolicy vid landets fängelser leder till begränsad insyn i hur fångarna har det, varnar  fängelseprästen Ragnar Asserhed. Men Gunilla Ternert som är regionchef inom Kriminalvården menar tvärtom att de intagna kan förlora på att vara med i media. (13.16)

I Bryssel har man byggt en konstgjord strand, till glädje för alla brysslebor. Men fenomenet är inte nytt. Samma typ av stränder finns i Budapest, London och Paris. (13.36)

Religionsprofessor Mattias Gardell anklagar svenska regeringen för att använda dubbla måttstockar i Mellanösternkonflikten. Biståndsminister Carin Jämtin håller inte med. (13.45)

Att ha eget företag inom skogs- och jordbruk har blivit alltmer krångligt. Varje år dyker det upp nya regler och krav som måste följas. Därför drar nu Lantbrukarnas Riksförbund igång ett anti-krångel-projekt. (14.08)

EU-kommissionären Margot Wallström vill se fler kvinnliga ledare. Hör P4 Extra Sommars gästreporter Gerd Engman intervjua henne. (14.19)

Musikern Tina Ahlin är här och pratar om sitt musicerande. Hon spelar både piano och munspel och även kompositör och hon är känd bland annat för att ha fått hoppat in istället för Robert Wells i Så ska det låta. (14.37)

Och i dag släpper Jonas Gardell ett nytt album. Hör honom berätta bland annat om kärlek i medelåldern. (14.46)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".