P4 Extra 26 september

Bensinpriset sänks för femtonde gången i år. Ulf Svahn, vd Svenska Petroleuminstitutet berättar varför.

Spela ukulele och håll dig frisk. Ett projekt bland tvåhundra kommunanställda i Gällö visar att roliga saker sänker sjukfrånvaron (13.15).

Demonstrationerna i Ungern, som började efter att det avslöjats att premiärministern erkänt att han ljugit för väljarna, har minskat i omfattning. Men missnöjet handlar i botten om de stora besparingar som regeringen vill genomföra, och en patientavgift på cirka 10 kronor, har blivit en symbolfråga (13.20).

Det blir allt vanligare att husdjur får en riktig begravning, med kremering, urna, jordfästning och allt. Vi besöker en djurkyrkogård kl 13.30.

Thailändska bärplockare i Västerbotten som har fått nog, och nu har bybor också ilsknat till mot bäruppköparna. Vissa säger att uppköparna använder sig av maffiametoder (14.20).

Py Bäckman är tillbaka med sitt första soloalbum på 15 år (14.00).

Nu i eftermiddag håller Tony Blair sitt sista tal som partiledare och premiärminister på Labours stora partikongress i Manchester. Han har sagt att han ska avgå inom ett år, men inte sagt exakt när. Labour har tappat sitt starka grepp om dom brittiska väljarna. Hör, före detta lokalpolitiker för Labour i London, Ann Lamming kl 14.30.

Författaren Zac O’Yeah förvandlar Göteborg till en del av Indien i romanen Tandooriälgen (14.45).