P4 Extra 27 september

Rättegången mot SSU-ordföranden Anna Sjödin började idag. Ord står mot ord om vad som har hänt mellan vakten och SSU-ordföranden på krogen Crazyhorse (13.10).

Rättegången mot Sveriges största kartellmål börjar idag. Generaldirektören på konkurrensverket, Claes Norgren, berättar om rättegången, där företagen riskerar satt betala skadestånd på över en miljard (13.15).

Farväl Falkenberg hann knappt ha premiär innan den utsågs att representera Sverige i kampen om en Oscarstatyett. Jesper Ganslandt, som gjorde debut med filmen var mycket glad (13.25).

Hur ska jag göra för att komma över vägen, älgarna demonstrerar, två av James Hollingworth hits. Han är aktuell med en ny barnskiva och spelar live i P4 Extra idag (14.00).

Du får en rapport om läget i Thailand efter militärkuppen (13.30).

För att barn med funktionshinder ska lyckas i skolan är bra kontakt med klasskamrater och lärare och en känsla av självständighet avgörande. Det säger forskaren Lilly Eriksson. (13.45).

Anna fick flera tusen hotbrev efter att hon skällt på juryn i TV-programmet Idol. Att unga trakasseras på nätet blir allt vanligare. Johnny Lindqvist från Friends som kartlagt vad ungdomar råkar ut för på nätet (14.30).

Försvarets hudsalva verkar vara salvan på allas läppar. På modevaruhus i Paris är den väldigt populär, och fler länder vill importera salvan. Varför har just den blivit så cool undrar vi? (14.45).