P4 Extra på bokmässan

Mark Levengood läste ur sin nya bok Sucka mitt hjärta men brist dock ej, en samling betraktelser om vikten att vara sig själv:

Åsa Larsson kom och pratade om sin senaste deckare Svart stig. Liksom de två tidigare böckerna utspelar den sig i författarens barndomstrakter i Kiruna:

Viveca Lärn är dubbelt aktuell. Dels med en bok om Saltöbornas mat, dels med vuxenboken Kvinnan som var en fyr. Den senare handlar om 50-åriga Cecilia Ek, som försöker ta tag i sitt liv genom att åka till USA och utbilda sig till försäljare av batteridrivna öronrensare:

Cynthia Lennon var gift med John Lennon i Beatles, under de mest hektiska åren. Nu har hon skrivit en bok om den tiden:

Jonas Gardell kompletterar berättelsen om Juha från Sävbyholm med senaste boken Jenny:

Henning Mankells nya bok Italienska skor handlar om att åldras, men i intervjun i P4 Extra handlade det också mycket om yttrandefrihet:

På bokmässan bjuder förlagen på både det ena och det andra för att locka besökare till just sina montrar. Vår reporter MIkael Olmås gjorde ett svep genom allt som var gratis:

Det vimlar av böcker och de flesta hinner man inte läsa. Men en del är så bra att man vill läsa dem igen. P4 Extras Karin Wirenhed frågade några mässbesökare vilken bok de läst om flest gånger.
Först ut att svara var tidigare folkpartiledaren Bengt Westerberg:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista