1 av 2
2 av 2

Torsdag 12 april

Näst sista dagen den här veckan och det har varit fullt upp den här morgonen. Vi har bland annat pratat pellets och om jämställdhet och så var det ju damallsvenskan premiär för Qbik igår och dom fick det tuffaste motståndet på en gång, nämligen Umeå.

Det var en tuff start i damallsvenskan för karlstad tjejerna i Qbik. Dom fick möta fjolårets vinnare i damallsvenskan, Umeå, och förlorade med 4-0.

I målet för Umeå står ju en gammal Mallbackens spelare som många känner igen nämligen Carola Söberg...

Nya tag i nästa match, serien är ju lång! Själv var ju jag på match i tisdags, Manchester United mötte Roma och vann med hela 7-1. Det var helt fantastiskt måste jag säga, hela Old Trafford kokade!

Något annat som kan koka är ju pannor och visste du att det finns fortfarande möjlighet att få bidrag från Karlstads kommun om du funderar på att byta uppvärmningskälla från olja till pellets...

   

    

  

   

  

I Kristinehamn är det ett stort behov av kontaktfamiljer. Kommunen riskerar böter eftersom ett barn har beviljats att få kontaktfamilj, men inte fått någon.

Men det är fler barn som står i kö...

Jämställdhet är ju något många brinner för. Malin Iwarsson och Kerstin Rosenberg, universitetslektor vid Cerut Centrum för genusforskning vid Karlstads universitet har gjort en undersökning om det här i uppdrag av Karlstads kommun.

Rapporten heter ”Det är politiskt korrekt att arbeta med jämställdhet”...

Imorgon är det fredag igen och vinskolan slår återigen upp sina portar, vi ska prata om att fredagen den trettonde inte är en otursdag. Det ska även handla om byalag och så ska du få träffa en anhörigkonsulent och så ska vi tävla!

Fram tills dess ha en myspysig dag!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".