1 av 3
2 av 3
3 av 3

Måndag 16 april

Nu har vi en ny härlig vecka framför oss och Bengt Höglind han har siktet inställt på Beach 2007. Vi ska nämligen nu varje måndag få ett salladsrecept med start idag. Vi har även den här morgonen pratat med Robin Rahm och om häckar, hur höga, breda får dom se ut?

Frölunda har blivit en målvakt rikare. Många klubbar var efter honom, så även Färjestad. Men det blev indianerna som tillslut fick skriva ett kontrakt med Robin Rahm från Sunne IK...

Mer sport blev det även den här morgonen!

För en fotbollsspelare handlar det om att göra ”hat-trick”. För en golfare ”hole-in-one” men vad heter det när en bowlare gör en full serie...

    

      

Varje år skadas människor i onödan för att sikten skyms i bostadsområden på grund av för höga häckar. Några enkla åtgärder kan rädda liv och säker trafik på bostadsgator kräver fri sikt.

Vi pratade därför om hur häckar får se ut med Marie Eddeborn på Stadsbyggnads-

förvaltningen Karlstad Kommun...

  

    

Sju läkare från Ungern och en från Tjeckien har börjat jobba på Landstinget i Värmland och totalt ska sjutton utländska läkare anlända under våren.

Men hur ser då patienter på det här, är det bra eller dåligt?

Karin Unbeck, Ordförande för Föreningen för ME-patienter i Värmland, besökte morgonradion...

   

Vi ringde även och väckte Oscar idag som fyllde 13 år och kanske är han vår nya rockstjärna! Hans stora idoler är Kizz!

Imorgon ska vi bland annat prata om ett kärt ämne just nu med tanke på sommaren som nalkas, nämligen uteserveringar!

Fram tills dess - Ha en myspysig dag!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista